Verantwoord & duurzaam

Kom in contact

betrouwbare partner in uw branche

Samen houden wij de
wereld schoon

Voor ons is de natuur erg belangrijk en wij bieden daarom ook voor u de optie om te kiezen om uw schoonmaak werkzaamheden geheel ecologisch te laten uitvoeren. Als u voor ons eco-pakket kiest gebruiken wij uitsluitend producten met het EU Ecolabel.

Wat is Eco
Eco is de afkorting voor ‘ecologisch’ en dat betekent simpelweg milieuvriendelijk. We dragen allemaal graag ons steentje bij aan een schoner milieu, dat kan zijn door iets vaker de fiets te pakken, afval scheiden of zelfs geheel biologisch te leven. Schoonmaakmiddelen spelen in het milieu een grote rol, al zou je dat op het eerste gezicht natuurlijk niet denken, van de fabrieken waar het gemaakt word, de verpakkingen en natuurlijk het vuile dweilwater wat je in de afvoer gooit

Producten met het EU ecolabel zijn geproduceerd met een lagere milieubelasting van:
– Grondstoffen
– Energie
– Water
– Schadelijke stoffen
– Afval
– Verpakking

Een aantal van de producten die wij gebruiken dragen het Nordic ecolabel en sommige producten zelfs het cradle to cradle label. Als voor u het milieu en de toekomst van onze aarde belangrijk is zult u zeker kiezen voor ons eco pakket!

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

Offerte aanvragen

Kantoren

Kinderdagverblijven

Sportlocaties

Hotels

Scholen

Horeca

duurzaam voor mens en milieu

Verantwoord en
duurzaam

Excellent Schoon en een excellent milieu gaan bij ons hand in hand. Wij houden in onze aanpak rekening met mens, milieu en samenleving. Onze jongste klanten zijn 12 weken oud, onze oudste klanten hebben hun pensioengerechtigde leeftijd soms al bereikt en werken nog met veel plezier door. Wij willen de wereld schoon houden voor alle generaties en werken daarom alleen nog maar met biologisch afbreekbare middelen.

Lees meer

Werkplek van de toekomst

Omdat werkplekken tegenwoordig een 24/7 functie hebben of ingezet worden voor verschillende doeleinden, is onze Excellent Schoon TM aanpak hier ook op ontworpen.
Lees meer

Wil je werken bij ons?

Lijkt het je leuk om een samenwerking te starten? Kom dan met ons in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Kom in contact