Home » Sportlocaties

Excellent schone sportlocaties

Kom in contact

betrouwbare partner in uw branche

Schoonmaak op maat voor
iedere sportlocatie

Sporters functioneren beter in een schone omgeving. Daarom is een schone sportlocatie ook zo belangrijk. Voor sportlocaties is Excellent Schoon de partner die de schoonmaak in uw gebouwen voor u regelt. En naast de schoonmaak, zijn onze mensen ook inzetbaar als conciërge of beheerder.

Geen sportlocatie is hetzelfde, ieder gebouw is verschillend en budgetten voor schoonmaak al net zo. Daarom vraagt iedere sportlocatie om een andere aanpak. Daarom krijgt u bij Excellent Schoon altijd schoonmaak op maat. Laat u zich daarom door Excellent Schoon adviseren over een passende aanpak voor uw sportlocatie!

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

Offerte aanvragen

Kantoren

Kinderdagverblijven

Sportlocaties

Hotels

Scholen

Horeca

duurzaam voor mens en milieu

Verantwoord en
duurzaam

Excellent Schoon en een excellent milieu gaan bij ons hand in hand. Wij houden in onze aanpak rekening met mens, milieu en samenleving. Onze jongste klanten zijn 12 weken oud, onze oudste klanten hebben hun pensioengerechtigde leeftijd soms al bereikt en werken nog met veel plezier door. Wij willen de wereld schoon houden voor alle generaties en werken daarom alleen nog maar met biologisch afbreekbare middelen.

Lees meer

Werkplek van de toekomst

Omdat werkplekken tegenwoordig een 24/7 functie hebben of ingezet worden voor verschillende doeleinden, is onze Excellent Schoon TM aanpak hier ook op ontworpen.
Lees meer

Wil je werken bij ons?

Lijkt het je leuk om een samenwerking te starten? Kom dan met ons in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Kom in contact