Over Excellent Schoon

Kom in contact

betrouwbare partner in uw branche

De mensen achter
Excellent Schoon

Excellent Schoon is een schoonmaakorganisatie die bijdraagt aan het visitekaartje van uw bedrijf. U kunt rekenen op een betrouwbare partner in uw branche. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en wij hebben oog voor het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Persoonlijke begeleiding en aandacht vinden wij één van de belangrijkste punten binnen onze organisatie. Een tevreden medewerker levert een beter en betrouwbaar resultaat op.

Wij geven om uw personeel

Wij hebben reeds veel ervaring opgebouwd en zijn een begrip geworden door onze Excellent Schoon TM. methodiek. Bedrijven die meer willen dan optisch schoon kiezen voor Excellent Schoon.

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

Offerte aanvragen

Kantoren

Kinderdagverblijven

Sportlocaties

Hotels

Scholen

Horeca

duurzaam voor mens en milieu

Verantwoord en
duurzaam

Excellent Schoon en een excellent milieu gaan bij ons hand in hand. Wij houden in onze aanpak rekening met mens, milieu en samenleving. Onze jongste klanten zijn 12 weken oud, onze oudste klanten hebben hun pensioengerechtigde leeftijd soms al bereikt en werken nog met veel plezier door. Wij willen de wereld schoon houden voor alle generaties en werken daarom alleen nog maar met biologisch afbreekbare middelen.

Lees meer

Werkplek van de toekomst

Omdat werkplekken tegenwoordig een 24/7 functie hebben of ingezet worden voor verschillende doeleinden, is onze Excellent Schoon TM aanpak hier ook op ontworpen.
Lees meer

Wil je werken bij ons?

Lijkt het je leuk om een samenwerking te starten? Kom dan met ons in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Kom in contact