Home » Kantoren

Kantoorschoonmaak op maat

Kom in contact

betrouwbare partner in uw branche

Iedereen verdient een
schone werkplek

Niets is zo prettig als werken op een schone werkplek. Een schone, frisse en hygiënische werkomgeving bevordert niet alleen het werkplezier van uw collega’s, maar het is ook het beste visitekaartje voor klanten en andere relaties die uw kantoor bezoeken. Een verzorgd kantoor, met schone gemeenschappelijke ruimtes, frisse sanitaire voorzieningen, goed onderhouden vloeren en een uitnodigende entree, het zijn allemaal tekenen dat een bedrijf de zaken goed heeft geregeld. Als gast voel je je er welkom en kom je graag terug.

Excellent Schoon heeft ook voor u een passend en flexibel schoonmaakprogramma. Heeft u een kantoorruimte met tientallen bureaus en flexwerkplekken, vergaderzalen en een receptie, of betreft het een tweemans bedrijf? Voor Excellent Schoon is geen schoonmaakklus te groot of te klein. Uw wensen bepalen onze manier van werken: schoonmaken op een tijdstip dat u het beste uit komt, volgens het schoonmaakprogramma dat het beste voor u werkt. Zo blijven het kantoormeubilair, het interieur van uw kantoor en de gedeelde voorzieningen perfect in orde en toonbaar voor bezoekers.

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

Offerte aanvragen

Kantoren

Kinderdagverblijven

Sportlocaties

Hotels

Scholen

Horeca

duurzaam voor mens en milieu

Verantwoord en
duurzaam

Excellent Schoon en een excellent milieu gaan bij ons hand in hand. Wij houden in onze aanpak rekening met mens, milieu en samenleving. Onze jongste klanten zijn 12 weken oud, onze oudste klanten hebben hun pensioengerechtigde leeftijd soms al bereikt en werken nog met veel plezier door. Wij willen de wereld schoon houden voor alle generaties en werken daarom alleen nog maar met biologisch afbreekbare middelen.

Lees meer

Werkplek van de toekomst

Omdat werkplekken tegenwoordig een 24/7 functie hebben of ingezet worden voor verschillende doeleinden, is onze Excellent Schoon TM aanpak hier ook op ontworpen.
Lees meer

Wil je werken bij ons?

Lijkt het je leuk om een samenwerking te starten? Kom dan met ons in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Kom in contact