Home ┬╗ Hotels

Excellent schone hotels

Kom in contact

betrouwbare partner in uw branche

Uitgebreide en professionele
hotelschoonmaak

Excellent Schoon biedt u een uitgebreide en professionele schoonmaakservice. Omdat ons personeel een groot deel uitmaakt van het image van uw hotel, werken we uitsluitend met goed opgeleid personeel. Iedere medewerker volgt hiervoor een interne training die gericht is op de werkzaamheden, producten, veiligheid, gezondheid en representatie. Onze schoonmakers zijn getraind in een snelle en effici├źnte werkwijze, uiterste discretie en absolute beleefdheid. U kunt rekenen op Excellent Schoon voor de hele of gedeeltelijke housekeeping van uw hotel. Onze eigen housekeepers, supervisors en room attendants zorgen ervoor dat uw hotel ten allen tijde in perfecte staat is.

De diensten die we u kunnen aanbieden zijn:
– Schoonmaak van hotelkamers
– Schoonmaak van algemene ruimtes
– Schoonmaak van keukens
– Schoonmaak van minibars + aanvulling en beheer

Denkt u in Excellent Schoon de juiste partner gevonden te hebben, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

Offerte aanvragen

Kantoren

Kinderdagverblijven

Sportlocaties

Hotels

Scholen

Horeca

duurzaam voor mens en milieu

Verantwoord en
duurzaam

Excellent Schoon en een excellent milieu gaan bij ons hand in hand. Wij houden in onze aanpak rekening met mens, milieu en samenleving. Onze jongste klanten zijn 12 weken oud, onze oudste klanten hebben hun pensioengerechtigde leeftijd soms al bereikt en werken nog met veel plezier door. Wij willen de wereld schoon houden voor alle generaties en werken daarom alleen nog maar met biologisch afbreekbare middelen.

Lees meer

Werkplek van de toekomst

Omdat werkplekken tegenwoordig een 24/7 functie hebben of ingezet worden voor verschillende doeleinden, is onze Excellent Schoon TM aanpak hier ook op ontworpen.
Lees meer

Wil je werken bij ons?

Lijkt het je leuk om een samenwerking te starten? Kom dan met ons in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Kom in contact