Home » Horeca

Enthousiaste horeca medewerkers

Kom in contact

betrouwbare partner in uw branche

Ervaren horeca
medewerkers

Horeca is meer dan eten en drinken alleen. Goed personeel dat u op locatie bedient is net zo belangrijk. Een team van professionele, ervaren en enthousiaste horeca medewerkers staat daarom voor u klaar. Wij beschikken over bedienend personeel en keukenhulpen, zoals afwassers.

We kunnen in de totale organisatie van uw evenement een belangrijke bijdrage leveren. Daarnaast hebben wij mensen die u met andere zaken van dienst kunnen zijn. Na het feest moet uw locatie bijvoorbeeld weer worden schoongemaakt en Excellent Schoon Solutions regelt het allemaal voor u.

Spoelkeuken en afwashulp
Als u op zoek bent naar spoelkeuken medewerkers en afwassers dan bent u bij Excellent Schoon aan het juiste adres. Wij leveren gemotiveerd personeel in opdracht van cateraars, restaurants, hotels en alle andere horeca aangelegenheden. Onze medewerkers staan garant voor een glimmend schone vaat. Wij werken snel en bijzonder effectief.

Omdat veiligheid, kwaliteit en hygiëne essentiële waarden zijn voor de horecabranche, heeft Excellent Schoon deze hoog in het vaandel staan. Wij maken graag een aanpak op maat voor u met het oog op deze belangrijke kernwaarden.

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

Offerte aanvragen

Kantoren

Kinderdagverblijven

Sportlocaties

Hotels

Scholen

Horeca

duurzaam voor mens en milieu

Verantwoord en
duurzaam

Excellent Schoon en een excellent milieu gaan bij ons hand in hand. Wij houden in onze aanpak rekening met mens, milieu en samenleving. Onze jongste klanten zijn 12 weken oud, onze oudste klanten hebben hun pensioengerechtigde leeftijd soms al bereikt en werken nog met veel plezier door. Wij willen de wereld schoon houden voor alle generaties en werken daarom alleen nog maar met biologisch afbreekbare middelen.

Lees meer

Werkplek van de toekomst

Omdat werkplekken tegenwoordig een 24/7 functie hebben of ingezet worden voor verschillende doeleinden, is onze Excellent Schoon TM aanpak hier ook op ontworpen.
Lees meer

Wil je werken bij ons?

Lijkt het je leuk om een samenwerking te starten? Kom dan met ons in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Kom in contact